MEDIACITY ELŐFIZETŐI WEBSHOP | TOP AGRAR magyar kiadás - kedvezményes előfizetés

TOP AGRAR magyar kiadás - kedvezményes előfizetés:
TOP AGRAR magyar kiadás éves előfizetés (12 lapszám)

8280 forint helyett most 5800 forintért!

30% kedvezmény! Megtakarítás 2480 forint!

Lapszámonként 690 Ft helyett csak 483 Ft!

Végre magyarul is megjelenik Németország legnépszerűbb agrár szaklapja! A német mezőgazdaság döntéshozóinak első számú lapja, amely biztosítja a magyar kiadás prémium tartalmát és magas szakmai színvonalát!

"Eljött a vetés, a tervezés és a nagy tervek megvalósításának ideje. Ehhez kínáljuk októbertől kedvezményesen - Európa németül beszélő térségeinek legnagyobb mezőgazdasági szaklapja - a Top Agrar magazin magyar kiadását. Az EU-ban meghatározó agrár folyóirat havonta megjelenő itteni kiadása - szándékunk szerint - több lesz a brüsszeli agrárpolitikai fordulatokat és a német régió - piaci, technológiai, tudományos - vívmányait, újdonságait bemutató szaklap magyar nyelvű tükörképénél. A fókuszban a magyar gazda áll, azt igyekszünk bemutatni, hogyan tud mindezekből a maga és családja számára előnyt, nyereséges üzletet csinálni."

Szirmai S. Péter, főszerkesztő


A TOP AGRÁR magazin havonta jelenik meg, fogyasztói ára 690 Ft. A kedvezményes előfizetési díj tartalmazza az áfát, a csomagolási, kézbesítési és az egyéb díjakat, költségeket. 

5800 Ft
DARAB
Kosárba rak!