magyar zaszlo angol zaszlo

Chip Magazin


Go digital!

A CHIP magazin stílusosan, objektíven, közérthetően ír a legújabb termékekről és technológiákról. Tesztjei alaposak, függetlenek, megvesztegethetetlenek - olvasóink mindig tudják, melyek a legjobb vételek, a legnagyobb átverések, hogyan hozzák ki a legtöbbet hardvereikből és szoftvereikből. Tippjeink és trükkjeink megkönnyítik a mindennapos számítógép-használatot, vásárlási tanácsadó rovatunk pedig segíti kiválasztani a legjobb termékeket és szolgáltatásokat.

DVD-mellékletünkön exkluzív programválogatások, teljes verziós, fizetős programok és komplett, tesztgyőztes biztonsági csomagok találhatók - természetesen a CHIP olvasóinak mind ingyen!

A CHIP Magazin a számítástechnika digitális iránytűje, a hazai piac piacvezető magazinja, amely a technológia varázslatos világáról közöl naprakész információkat.

Harangozó Csongor, főszerkesztő

Célcsoport

A CHIP olvasója jellemzően férfi, 18-49 éves, nagyobb vállalatok döntéshozója befolyása van a nagy IT-költségvetésre.

Olvasói összetétel

Településtípus szerint 25%-a budapesti, 50%-a nagyobb vidéki városok és 25%-a kisebb települések lakója. Gazdaságilag aktív az olvasók 46%-a, közép- vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezik 57%, tanuló 40%. Az olvasók 71%-a ABC státuszú.

 


chip

Hirdetési tarifák és méretek

< vissza
topagrar eventmag ipmmotorrevuchipdigitalis fotocsaladi lap