magyar zaszlo angol zaszlo

Családi Lap

Legalább tíz évet tagadhatnak le a korukból. Sokat láttak, de még mindig kíváncsiak. Sokat tapasztaltak, de a java még csak most jön. Tudják, mit akarnak, tudják, hol keressék, és ehhez végre van idejük és pénzük is. A Családi Lap az ő lapjuk: az új negyveneseké. Ahogy újabb életszakaszba lép az ember, új problémákkal és kihívásokkal szembesül. Többet figyel az egészségére, a mennyiség helyett a minőség a fontosabb, legyen szó a táplálkozásról, kikapcsolódásról vagy éppen a társas kapcsolatokról.

Új szerepekkel, helyzetekkel ismerkedik, és az átmenet nem mindig gördülékeny és sima. Az olvasók a Családi Lapban hónapról hónapra olyan tanácsokat, praktikus ötleteket találnak, amelyek támpontot adnak a kérdéses helyzetekben, és valódi segítséget nyújtanak egy-egy probléma orvoslásában. Ehhez a Családi Lap saját szakértői bázisa garantálja az igazi minőséget. Ezenfelül a magazin tele van hasznos, szórakoztató cikkekkel, így ha valaki csak lazulni akar a délutáni sziesztán, vagy éppen a strandoláshoz, kikapcsolódáshoz keres olvasnivalót, akkor is megtalálja a maga számítását.

Árvay Tivadar főszerkesztő

Célcsoport


Az 5X-es magabiztos, tudatos nők. A család döntéshozói, legyen szó akár a család egészségéről, akár a pénzügyekről. Õk azok, akik vásárlói döntéseikben igényesek, a minőség a jelszavuk.

Olvasói összetétel

A háztartások nettó jövedelme az átlaghoz képest felülreprezentált, a magazint olvasó nyugdíjasok a nagyobb vásárlóerőt képviselő réteget képviselik. Ami az olvasóközönség lakóhely szerinti eloszlását illeti, a lapot többen olvassák urbánus környezetben, mint a községekben.

csaladi lap

Hirdetési tarifák és méretek

< vissza
ipmmotorrevuchipdigitalis fotocsaladi lap