magyar zaszlo angol zaszlo

Csaldi Lap

A Családi Lap egy olyan, régi hagyományokkal rendelkező magazin, amely mindig képes megújulni, és követni a magazinpiac változó trendjeit. Fő profilja a tanácsadás, a hasznos információk szolgáltatása és a minőségi szórakoztatás. Fontos szempontunk a hitelesség, szerzőink a témákat alaposan körbejárják, az anyagok szakértők bevonásával készülnek.

A magazin fő területei az egészséggel, a családdal, a közérdekű információkkal kapcsolatos témakörök, ez utóbbiak segítenek eligazodni a szociális, gyermeknevelési, pénzügyi és fogyasztóvédelmi kérdések világában. Ezek mellett nagy hangsúlyt kapnak a lapban a társadalmi szempontból értékes kezdeményezések, amelyeket fotókkal illusztrált riportokban mutatunk be.

Címlapunkon igyekszünk olyan ismert személyiséget a családjával szerepeltetni, aki valamiért példamutató lehet az olvasóközönségünk számára. Fontosak számunkra a hazai értékek is, ezért a lapban helyet kapnak a magyarországi látnivalókat, érdekességeket bemutató írások is. Ugyanígy szívesen mutatunk be olyan civileket, akikre valamiért büszkék vagyunk, akik élettörténete példaértékű lehet mások számára.

Természetesen az életmóddal kapcsolatos cikkek is helyet kapnak a lapban, így olvashatunk benne a legújabb szépség- és divattrendekről, receptjeink szezonális gyümölcsökkel és zöldségekkel készült ételeket kínálnak, felnőtteknek és gyerekeknek szóló rejtvényeinkkel különféle ajándékokat lehet nyerni (pl. előfizetést, könyvet, parfümöt, vitamint).

csaladi lap

Hirdetési tarifák és méretek

< vissza
topagrar eventmag ipmmotorrevuchipdigitalis fotocsaladi lap