magyar zaszlo angol zaszlo

Digitlis Fot

Ahol életre kel a képzelet


A lap a 2012-es évben is megtartja a legfrissebb technikai ismereteket magas szinten, de közérthető nyelven közlő tartalmát, mivel ezt a lap előfizetői, olvasói már megszokták és elvárják. Hasábjain változatlanul megjelennek külföldi és magyar fotográfusok portfóliójából igényesen válogatott munkák, külön életrajzokkal és interjúkkal. Nagyobb hangsúlyt fogunk helyezni a legjobb magyar életművek és a tehetséges fiatalok folyamatos bemutatására. Külön rovatot kap majd Gera Mihály, a legtekintélyesebb fotószakíró, aki minden számban bemutat egy-egy szerzőt, és elemzi egy alkotását. Szeretnénk az olvasókkal megismertetni a magyar és nemzetközi fotográfia emlékhelyeit, például fotómúzeumokat, neves galériákat, műtermeket. Az újság célja, hogy a kezdő és haladó amatőrökön túl magához vonzza a fotográfiai élet híreire, a szélesebb körű külföldi kitekintésre és a belföldi fotóséletre kíváncsi olvasókat.

A korábbiakhoz képest bővebb terjedelmet szánunk a fotótörténeti rovatnak, szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni a magyar fotográfiai közéletből kissé hiányzó vitáknak az útkeresések, trendek, stílusok, irányzatok megismertetéséhez. Megpróbáljuk kihasználni azt a helyzeti előnyünket, hogy a mai magyar lapkiadásban a Digitális Fotó Magazin a piacvezető. Ez a helyzet természetesen óriási felelősséget ró ránk, mivel nemcsak minél több olvasót kívánunk megnyerni a fotográfia számára, de kiemelkedő hangsúlyt kívánunk helyezni a magyar fotósok megismertetésére.

Aktuális oldalaink folyamatosan foglalkoznak különböző pályázatokkal és kiállításokkal. Az új megjelenési formákra is odafigyelünk, és állandó rovatként webajánlónk is van. Idén novemberben megjelenő, 100. számunk egy tíz éve rendszeresen megjelenő szakmai fórum és folyóirat.


Bánkuti András főszerkesztő

Célcsoport

A célcsoport tagjai kimagaslóan igényesek, a fotográfia iránt érdeklődnek, felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, valamint ismert fotográfus szakemberek.

Olvasói összetétel

A Digitális Fotó Magazin olvasói nagyrészt magas társadalmi státusszal rendelkeznek, rendkívül igényes, átlagosnál jóval magasabb jövedelmi szinten élők. Az olvasók a Digitális Fotó Magazint komoly, igényes, megbízható forrásnak tekintik. A Digitális Fotó Magazin olvasói körében Budapest (40%) mellett vidéken (60%) is kiemelkedően éri el az átlagosnál magasabb vásárlóerővel rendelkező embereket. A Digitális Fotó Magazin olvasói AB társadalmi státuszúak.

 


digitalis foto

Hirdetési tarifák és méretek

< vissza
topagrar eventmag ipmmotorrevuchipdigitalis fotocsaladi lap