magyar zaszlo angol zaszlo

Event Magazin

A 2012-ben indított Rendezvény Szakmai Magazin a Magyarországi Rendezvényszervezők- és Szolgáltatók Szövetségének (MaReSz) negyedéves hírleveléből született a társ szakmai szövetségek, a Magyar Fesztivál Szövetség, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége és a VIMOSZ szakmai együttműködésével. 

A kiadvány a rendezvény szakma elismert és kedvelt lapjává vált.

A megújult magazin neve mostantól EVENT Magazin - összeköti a keresletet a kínálattal, segít eligazodni a piac rejtelmeiben. 

A MediaCity Kiadó azzal a céllal vette át a magazint, hogy az új formában, megújult külsővel, friss tartalommal, a piaci érdekeket jobban kiszolgálva jelenjen meg, és képviselje a rendezvényszervezés és az ehhez kapcsolódó üzletágak érdekeit.

A magazin tematikája átfogja valamennyi, az iparággal kapcsolatban lévő beszállítói és szolgáltatói ágazatot, rendszeresen beszámol a hazai és nemzetközi trendekről, újdonságokról, helyszínekről és eseményekről, reális és átfogó képet nyújt a piac jelenlegi állapotáról, háttérelemzéseivel és adatbázisaival segít eligazodni a kiterjedt piac szereplőiknek.

Célja, hogy a piac szereplői minél jobban megismerhessék lehetőségeiket, hogy a szolgáltatók alaposabban be tudják mutatni egy rendezvény elmaradhatatlan kellékeit, szolgáltatásait. 

ipm

Hirdetési tarifák és méretek

< vissza
topagrar eventmag ipmmotorrevuchipdigitalis fotocsaladi lap