magyar zaszlo angol zaszlo

KONFERENCIÁK

Valódi párbeszéd


A Figyelő újság Magyarország vezető tisztán üzleti és gazdasági hetilapja, amelynek bázisán szerveződnek a Figyelő-konferenciák. Évente körülbelül 10 konferenciát rendezünk, melyeken a szokásos résztvevői létszám 80-200 fő.

A Figyelő-konferenciák lehetőséget teremtenek a felső vezetőknek, üzleti döntéshozóknak az őket érő információs sokk hatékony szintetizálására. A véleményformálás és aktualizálás hiteles felületei.

Találkozási pontok, ahol az üzleti szféra és az államigazgatás prominensei oszthatják meg egymással sok esetben eltérő véleményüket. A céltudatos szelekció által az elhangzó előadások minden esetben naprakészek.

A Figyelő elméleti és gyakorlati műhelyének részeként egyszerre képes meríteni a több évtizedes tradíciókból és a friss információkból.

Az egyes konferenciák témájához kapcsolódóan külön összeállítást, mellékletet vagy cikksorozatot jelentetünk meg a Figyelő hetilapban vagy a Figyelő Trendben. A konferenciák témái visszatérőek, így évről évre nyomon követhetjük az egy-egy szakmát vagy szektort érintő jelentősebb trendeket, változásokat. Az évente megrendezett főbb szakmai konferenciáink: a Bankár, a CIO és a HR konferencia.

A TOP 200 Konferenciák célja, hogy az üzleti döntéshozókat, a gazdaság irányítóit közös gondolkodásra hívja abban a témában, melyet a Figyelő adott évben zászlajára tűz. A párbeszéd ösztönzésére a konferenciát megelőző hónapokban a lapban hétről hétre jelennek meg a témához kapcsolódó cikkek, vitageneráló riportok és interjúk. A konferencián mintegy 200 vállalati topvezető és gazdasági döntéshozó vesz részt.

ipm

kérje egyedi ajánlatunkat:


1053 Budapest,
Kecskeméti u. 5.
Tel.: (+36-1) 225-2336
Fax: (+36-1) 225-2399
konferenciak@figyelo.hu< vissza
figyelo ipmmotorrevuchipműszaki magazindigitalis fotocsaladi lap