magyar zaszlo angol zaszlo

Motorrev

A vezető motoros magazin

A Motorrevü Európa legnagyobb motoros magazinjának, a német MOTORRAD-nak magyar piacra szabott változata. Megjelenése óta piacvezető pozíciót tölt be, és dinamikusan követi a szabadidőjármű-piac fejlődését. Jól ötvözi az életstílus-magazinok és a szaklapok jellegét. A lap alapvető feladatának tekinti, hogy a motorostársadalom minden egyes szeletével foglakozzon és alkalmazkodjon az adott célcsoport igényeihez. Tekintettel arra, hogy a high-tech kétkerekűek fejlődése évről évre újabb határokat lép át, az olvasóknak kompetens szakvéleményre van szükségük. A Motorrevü nagy hangsúlyt fektet az eseményekről és újdonságokról szóló aktuális beszámolókra és a kritikus szaktanácsadásra.

A magazinban megtalálhatók rövid hírek technikai újdonságokról és érdekességekről, a nagy lélegzetű motorkerékpár-összehasonlító tesztek vagy éppen rövidebb villámtesztek mellett a motorozáshoz használt ruházat és kiegészítők tesztjei vagy bemutatói.
A lap nagy hangsúlyt fektet a baleset-megelőzésre is. E témában évek óta, rendszeresen jelennek meg cikkek. Természetesen nem maradhatnak el a csodálatos fotókkal illusztrált, könnyedebb hangvételű túrabeszámolók, a háttér -információkkal kiegészített aktuális sportesemények, vagy ismert, érdekes emberek portréinak bemutatása sem.

A www.motorrevu.hu mai formájában három éve üzemel. Célja, hogy naponta friss hírekkel lássa el a motorosvilág iránt érdeklődő online olvasókat. A mindig naprakész információk mellett a Motorrevü webportálja is szolgál motor-, ruházati és kiegészítők tesztekkel, túraleírásokkal és sporthírekkel. A motoros témában működő weboldalak sorában a www.motorrevu.hu a harmadik leglátogatottabb magyar webportál. A motorosvilág híreiről, újdonságairól a gyarapodó, jelenleg 11 500 fős adatbázisban szereplő regisztráltak hetente kapnak értesítést.

A közösségi oldalak között a Motorrevü a Facebookon is jelen van.

A Motorrevü jelenleg is a magyar piac dominánsan vezető motoros lapja.

Mező János főszerkesztő

Célcsoport

A Motorrevü magazin olvasója férfi, 18-49 éves, városi és gazdaságilag aktív.

Olvasói összetétel

A Motorrevü magazin olvasói közül 80% férfi. Az olvasói korcsoportból 85% 18-49 éves, 67% 18-39 éves. Olvasóink iskolai végzettsége: közép- vagy felsőfokú végzettségű 44%.

Lakóhelyet tekintve 65% városi lakos. Gazdaságilag aktív az olvasók 71%-a, ESOMAR besorolást tekintve pedig ABC 57%-a.


 

motorrevu

Hirdetési tarifák és méretek

< vissza
topagrar eventmag ipmmotorrevuchipdigitalis fotocsaladi lap