magyar zaszlo angol zaszlo

Műszaki Magazin

A csaknem húsz éve megjelenő MM Műszaki Magazin a magyarországi iparvállalatok és a hazai műszaki élet közismert szaklapja. Tematikája átfogja szinte valamennyi termelési és innovációs ágazatot, s hónapról hónapra beszámol a hazai és nemzetközi technológiai fejlesztésekről, műszaki újdonságokról. Tájékoztatja olvasóit a magyar ipar aktuális helyzetéről, háttérelemzéseivel segít eligazodni az egyes iparágakban végrehajtott fejlesztések várható következményeiről, valamint átfogó képet nyújt a közeljövő technológiai újdonságairól.

A würzburgi székhelyű német Vogel Industrie Medien kiadásában megjelenő, több mint százéves múltra visszatekintő MM Maschinenmarkt stratégiai médiapartnereként első kézből ad hírt a német technológiai újdonságokról. A Műszaki Magazin tematikája jelentősen átalakult, ami partnereink elvárásait a rovatszerkezetben is maradéktalanul megvalósítja. Ennek fő pillére a különböző iparágakat, piaci szegmenseket bemutató Tematikus Melléklet, amely valamennyi lapszám első harmadában, mintegy 16-20 oldalon található meg.

A Címlapsztoriban, az adott lapszám vezető összeállításában részletes elemzés olvasható egy-egy iparág meghatározó vállalatának tevékenységéről, legfontosabb műszaki és gazdasági eredményeiről. Aktuális rovatunkban újdonságokról, eseményekről számolunk be. Fókusz témaköreink olyan, ma már megkerülhetetlen témákat tartalmaznak, mint például: az energetika, környezettechnika, logisztika. Körkép rovatunk bőséges teret kínál a legújabb fejlesztések, technológiák részletes bemutatására. A Piactéren egy-egy termék gyors, lényegre törő bemutatására van lehetőség.

Mészáros Zsolt főszerkesztő

Célcsoport

Műszaki szakemberek, döntés-előkészítő menedzserek, mérnökök, fejlesztők, a műszaki felsőoktatásban részt vevők, valamint az ipar és a kereskedelem területének munkaadói.

Olvasói összetétel

Foglalkozás szerint az olvasók 53%-a a feldolgozóiparban (élelmiszeripar, fa-, papír-, nyomdaipar, fémalapanyag, fémtermék gyártása), 23%-a bányászati területen (szállítás, raktározás, szolgáltatás), valamint a kereskedelemben (15%) és az építőiparban (9%) dolgozik. 

a

Hirdetési tarifák és méretek
< vissza
figyelo ipmmotorrevuchipműszaki magazindigitalis fotocsaladi lap