magyar zaszlo angol zaszlo

TOP 200

A Figyelő TOP 200 nem más, mint egy immár exkluzív, méltán hírnevet szerzett kiadvány és az ehhez kapcsolódó rendezvények, a konferencia és a gála.

Az évkönyv

A Figyelő hetilap már több mint húsz éve mutatja be a magyar gazdaság 200 legsikeresebb vállalatának listáját és elemzi a számok mögötti teljesítményt. A  csaknem 100 oldalas, exkluzív évkönyv mintegy 6000 példányban jut el a gazdasági döntéshozókhoz. A magyarországi nagyvállalatok mutatószámainak ismertetése és elemzése a Dun&Bradstreet-tel együttműködésben készül.

A konferencia

A kiadványhoz kapcsolódó TOP 200 Konferenciák célja, hogy az üzleti döntéshozókat, a gazdaság irányítóit közös gondolkodásra hívja abban a témában, melyet a Figyelő adott évben zászlójára tűz. A párbeszéd ösztönzésére a konferenciát megelőző hónapokban a lapban hétről hétre jelennek meg a témához kapcsolódó cikkek, vitaindító riportok és interjúk. A konferenciákon mintegy 200 vállalati topvezető és gazdasági döntéshozó vesz részt.

A gála

A TOP 200 záróakkordjaként a szakértőkből álló zsűri választja ki az év TOP200 díjazottjait a hagyományos nak számító gálaeseten. Az exkluzív rendezvény célja az előző üzleti év ünnepélyes lezárása, a legnagyobb vállalatok sikereinek és eredményeinek díjazása, a média és a széles közvélemény bevonásával. A gála minden évben az év legjelentősebb üzleti eseménye.

< vissza
figyelo ipmmotorrevuchipműszaki magazindigitalis fotocsaladi lap