Menü Bezárás

Portfólió

Slide
MediaCity_logo_CS5

ÜDVÖZÖLJÜK A MEDIACITY KIADÓ HONLAPJÁN!

A MediaCity Magyarország Kft. egy dinamikusan fejlődő kiadóvállalat,
mely 2002-ben alakult Word Communications Kft. néven.
Az elmúlt sok évben az egyre bővülő kiadó a magyar sajtópiac
több vezető lapjával szélesítette palettáját.

TOP AGRAR

Érdeklik a mezőgazdaság izgalmas piaci és technológiai újdonságai? A munkaerőgondokat elfeledve „okos”, precíziós megoldásokkal könnyítené a munkáját a távolból irányítva a gépeit a mobiltelefonján keresztül? A német top agrar magazin magyar kiadása a legfontosabb híreket, véleményeket, szolgáltatásokat első kézből kínálja a szektor rajongóinak, tesztekkel mutatva be a gépújdonságokat vállalkozása számára. Élvezze a magazin gyöngyszemeit, férjen hozzá mobilján és táblagépén az eddigi összes lapszámunkhoz.

top agrár

Babát várunk

Egy izgalmas időszak kezdetétől nyújt segítséget a leendő édesanyának és édesapának. Annak érdekében, hogy a gyermekvárás kilenc hónapját megkönnyítsük, hasznos információkkal szolgálunk a terhességről, a szülésről, és természetesen a szoptatásról. Nemcsak a babával töltött első napokig tartunk a szülőkkel, hanem a gyermek másfél éves koráig látjuk el őket gyermeknevelési tanáccsal.

Chip magazin

A CHIP magazin stílusosan, érthetően ír a technológia izgalmas, varázslatos világáról. Mindig segít olvasóinak kiválasztani a legjobb hardvereket vagy épp a meglévőkből kihozni a maximumot. Tartalmazza a leghasznosabb tippeket a Windowshoz, az Androidhoz, az Apple készülékeihez, az otthoni hálózatokhoz, a közösségi médiához.

Családi Lap

Témáink között megtalál mindent, amivel egy női magazin foglalkozhat.
Hazai és külföldi sztárok, inspiráló civilek élettörténetei, fókuszban a testi és lelki egészség, gyereknevelési, párkapcsolati tanácsok, szépség, divat, utazás és persze ínycsiklandó receptek.Az egész családhoz szólunk.

Ditigális Fotó Magazin

Ami kell a fényképezéshez, hogy Ön még jobb képet csináljon és mindenről tudjon, ami fontos. A Digitális Fotó Magazin a legfrissebb technikai ismereteket magas szinten, de közérthető nyelven ismerteti meg olvasóival. Nem csak kipróbáljuk, de teszteljük is a legújabb fényképezőgépeket, objektíveket, fotófelszereléseket. Erre Önöknek is ingyenes lehetőséget biztosítunk workshopjainkon. Fotógalériáink a legnevesebb, legkreatívabb fotográfusok alkotásait mutatják be. Interjúinkban megszólaltatjuk a legfontosabb kiállítások szereplőit. A kevésbé gyakorlottaknak kompozíciós és technikai tanácsokkal szolgálunk. Híreinkben szinte mindenről értesül, ahogy kiállításajánlónkból is.

Event Magazin

A rendezvényszakma lapja. A negyedévente megjelenő magazinban a legújabb eseménytrendek, vezetőportrék, a legjobb vállalati gyakorlatok kerülnek bemutatásra éppen úgy, mint informatikai újdonságok, szubjektív beszámolók valamint jogi és vezetési tanácsok. Mellékletünkben exkluzív rendezvényhelyszíneket mutatunk be.

Motorrevü

Nincs mellébeszélés, ami jó az jó, ami rossz az rossz. És hogy melyik milyen valójában, azt megtudhatja a Motorrevüből. A Motorrevü immáron 30 éve szolgálja a hazai motoros társadalmat. Anyalapjának, a világ legnagyobb motoros magazinjának, a német Motorrad anyagainak is köszönhetően Olvasói a világon egyedülálló összehasonlító- és terméktesztekhez juthatnak hozzá. Elsőként számol be a motoros világ híreiről, eseményeiről, technikai újdonságairól, emellett tematikusan foglalkozik baleset-megelőzéssel, vásárlási tanácsokat ad a használt motorok iránt érdeklődőknek, a túrarovatban a világ távoli tájaira kalauzolja az Olvasóikat, de nem hiányoznak a hazai és a közeli országokra fókuszáló túraajánlók sem. Ha motorozás, akkor Motorrevü!

Digitális Fotó Magazin Extra

Készítsen jobb képeket! A Digitális Fotó Extra megtanít komponálni! A keresőn át nézve a világot folyamatosan formákat, motívumokat, képelemeket helyezünk el és mozgatunk a képmezőben, levágjuk őket, vagy mégis behozzuk a kompozícióba, addig, amíg minden a helyére nem kerül. Ehhez adunk segítséget! Legyen színes vagy fekete-fehér, tárgy, természet vagy csak egy emlékkép egy utazásról, lehet úgy csinálni, hogy az eredmény érdekes és szép legyen. 98 oldalon 19 részben adunk tanácsokat és tippeket a hatásos kompozíciókhoz!

IPM TUDTA-E?

A Tudta-e? magazin elolvasása segít jobban megismerkedni az állatok világával, hatalmas és korszakalkotó találmányokkal, szólásaink, közmondásaink vagy egyes szavaink eredetével, de a kiadványt lapozgatva többet tudhat meg a gasztronómiáról vagy akár a sportról is. A tematikus gyűjteményből megismerkedhet rekordokkal, az emberi test csodálatos működésével, ikonikus szabadalmakkal, mítoszokkal, melyeket akár rosszul tud, valamint olyan történetekkel, melyek talán hiányoznak a történelemkönyvekből. Az összes korábbi lapszáma elérhető.

IPM

Az INTERPRESS MAGAZIN – a gondolkodó ember lapja tudományos ismeretterjesztő magazin. Érdekességek múltról, jelenről és jövőről szakértők tollából. Az újság sokszínű rovataiban többek között a régmúlt és közelmúlt történelmével, orvostudománnyal, pszichológiával, képzőművészettel, nyelvészettel, infotechnológiával, társadalomtudományokkal és építészettel foglalkozik, illetve a legfrissebb tudományos híreket is közli. A kiadó összes korábbi lapszáma elérhető.

IPM REJTÉLYEK ÉS ÖSSZEESKÜVÉSEK

A Rejtélyek és összeesküvések kiadványokban többek között olyan kérdéseknek járunk utána, mint hogy kik is a tagjai az illuminátus rendnek, valóban ufókat láthatunk-e középkori festményeken, és járhattak-e köztünk időutazók. Ismeretterjesztő és konspirációs teóriákat eloszlató kiadványunkban szerzőink fényt derítenek olyan kérdésekre, mint hogy mi a magyarázat a leghíresebb összeesküvés-elméletekre.

IPM PSZICHOLÓGIA

Kik vagyunk és hogyan működünk? Megérthetjük-e teljesen önmagunkat, s ha nem, miért nem? Amit mégis megértünk magunkból, azt mivel magyarázhatjuk? Az IPM Pszichológia kiadványban érdekességeket olvashatnak a pszichológia területéről és határterületeiről. Lapszámonként eltérő tematikával, olykor önmagunk kommunikációs szokásait, olykor öltözködésünket, kreativitásunk gyökereit, morális értékrendünket veszi górcső alá. Az összes korábbi lapszáma elérhető.

IPM TÖRTÉNELEM

Az IPM Történelem tematikus számaiban különböző különleges korszakokat mutatunk be könnyed ismeretterjesztő stílusban az ókori történetektől egészen a közelmúltig. Eddig megjelent sorozataink a Történetek az ókori Egyiptomból, valamint a Szocializmus hihetetlen történetei.

IPM AMATŐR TUDOMÁNY

Az Amatőr Tudomány magazint lapozgatva otthon is kipróbálható érdekes tudományos kísérletekkel ismerkedhet meg. Megtudhatja, hogyan építsen vízen járó poloskát, szolárballont, hogyan készítsen olyan titkos tintát, melyet a kémek is megirigyelnének, illetve hogy milyen trükköket lehet elvégezni egyetlen üveg pezsgővel a házibuli résztvevőinek szórakoztatására. A kiadványt szülőknek, pedagógusoknak, s általánosságban minden kísérletező kedvű érdeklődőnek ajánljuk.

TUDTA-E?

Az IPM Tudta-e? könyvben a hasonló című magazin alapján összegyűjtöttük a legérdekesebb 401 olyan kérdést és választ, amelyek különleges témaköröket boncolgatnak.